If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Питането ми е какъв е размера че много недостъпни задните да ги свалям. И можете ли да ми препоръчате някакви модели?
п.п. Не намерих нищо с търсачката!!
Горещо ти препоръчвам задни Пайнер , размера ще го погледна да не говоря наизуст,по-голям е от оригиналния. Мисля и предни от същата серия да сложа , и да ги закача към стъпало. В момента смених само задните, звука стана доста приличен, но съм направил отвори на кората под говорителите.Без обем няма ефект от напомпване на звука.
Аз съм с Pioneer 10-ки кръгли отзад и с елипси Hertz във вратите - качествето е уникално , но няма достатъчно Бас ...
Ако искаш хубава музика мога да те заведа при едни хора които се занимават само с това и няма да можеш да си познаеш колата ...
Виткуре при 10ки няма как да нямаш хубав освен, ако не са ти скапани говорителите! ПОВЯРВАЙ МИ ! При 8ци каквито мисля са твоите с капаци 10ки Може и да ти липсва хубав бас и пак при гадни говорители с хубави 8ки ще имаш пак приличен звук така, че си погледни говорителите или настройките.
Виткуре при 10ки няма как да нямаш хубав освен, ако не са ти скапани говорителите! ПОВЯРВАЙ МИ ! При 8ци каквито мисля са твоите с капаци 10ки Може и да ти липсва хубав бас и пак при гадни говорители с хубави 8ки ще имаш пак приличен звук така, че си погледни говорителите или настройките.
Пич първо да отбележа , че си имам име , ако искаш да се обиждаме добре , но не се ебаваи с мен ако не искаш да си развалим приятелството !
Иначе ДА, прав си осмици са не десетки грашката е моя !
В другата ми кола съм бас каса 12-ка пайнер в багажника и съм свикнал с музиката в нея, защото я карам постоянно . Алфата ми не е кола за всеки ден изкарвам я радко - веднъж , два пъти седмично и може би затова не мога да свикна на музиката в нея.
Идеята ми е , че дори с 8-ци, бас си има но не достатъчно - за мен достатъчно е с туба и докато не си сложа и в алфата туба няма да ми харесва саунд-а.
Минуса е , че багажниците ни са малки и не стават повечето бас каси и трябва спецялна изработка , но и за това си има хора !
1vo ne sum znael, che ti e tolkoz plitko obijdaloto... Sry
2ro i tuba da slojish pak niama da e sushtoto, zashtoto e dobre izoliran bagajnika, osven,ako ne se napraviat otvori...
3to sus zdrave i pak ot telefona
------------------------------------------------------------------------------
приятелю, всеки път те редактирам ..А СЕГА СЪМ ОТ ТЕЛЕФОНА МИ И АЗ!!
и Кирилицата си работи!!! Следващия път пускам наказанието! има правила!!
1vo ne sum znael, che ti e tolkoz plitko obijdaloto... Sry
2ro i tuba da slojish pak niama da e sushtoto, zashtoto e dobre izoliran bagajnika, osven,ako ne se napraviat otvori...
3to sus zdrave i pak ot telefona
Не , че ми е " плитко обиждането " просто не е приятно а и не е за първи път , реших да отбележа , че не ми е приятно за да се спре щото както изглежда щеше да продължава ...
Comment